Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Safiye Soyman ve eşi Faik tatil için Erdek'te

Safiye Soyman ve eşi Faik tatil için Erdek

Yaz sezonu boyunca birçok ünlüye ev sahipliği yapan ilçemiz, bugünlerde Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisini konuk ediyor.

Yaz sezonu boyunca birçok ünlüye ev sahipliği yapan ilçemiz, bugünlerde Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisini konuk ediyor.
Ünlü sanatçı Safiye Soyman’ın, engelli oğlu Harun Akaröz’ün tedavi amaçlı bulunduğu Erdek’te, Safiye ve Faik ikilisi tatilini Dostlar Motelde sürdürüyor.
Oğlu Harun’la hasret gidermek için İstanbul’dan gelen sanatçı, Dikili İlçesindeki programı nedeni ile ilçemizden geçtiğimiz gün saat 16.00 sularında ayrıldı.
Kısa süren Erdek programında oğlu Harun Akaröz’ile hasret gideren Soyman, kamp sakinleri ile sohbet imkanı buldu.
Arkadaşı Faik Öztürk ile birlikte yoğun çalışma temposu içinde zamanla yarıştıklarını, sezon dolayısı ile ülkenin değişik noktalarında bir birini takip eden programlara katılmak üzere Dikili’de olmaları gerektiğini kamp sakinlerine açıklayan Soyman, Dikili’den sonraki durağın Elazığ olduğunu ifade etti.
Erdek’i çok sevdiklerini her fırsatta dile getirdiklerini anlatan Safiye ve Faik ikilisi, bundan böyle Harun’un rehabilitasyon tedavisi için yaz aylarında Dostlar Motel’e geleceklerini bildirdi.
Bandırma Manşet



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli